Menu

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Det kan gøres enten, ved at deltage til møderne sidste tirsdag i hver måned eller ved at skrive en mail til Jan Hyttel på jh@aec.dk

Lejerbo København

På Lejerbo Københavns hjemmeside står en masse nyttige oplysninger, som også vedrører dig.
F.eks. kan du læse dagsordener for organisationsbestyrelsens møder, referater af bestyrelsesmøder, referater fra repræsentantskabs-møderne og ikke mindst kan du læse en række historier om ting, der sker i Lejerbo København og i alle de andre boligafdelinger.
Besøg Lejerbo København

 

Nyhed

Vigtigt nyt om parkering ved pakhuset og langs kajen

Skrevet af Jan Hyttel. Lagt online: marts 30 2017

Flying Tiger har opsagt den aftale, vi havde om at parkere langs pakhuset om natten og i weekender.

Årsagen er den kedelige, at alt for mange af vores beboere ikke overholdt aftalen, men holdt parkeret – nogle i halve og andre i hele timer længere om morgenen og nogle endda til langt ud på formiddagen. Det gav store problemer for Flying Tigers ansatte og gæster, der har hårdt brug for pladserne.

De nye regler for parkering langs pakhuset er nu, at der kan parkeres mellem kl. 18.00 og 06.00 på hverdage og hele døgnet i weekender og på helligdage – men kun mod betaling – kr. 19.00 per time.

De som ikke overholder reglerne vil blive afkrævet en p-afgift på kr. 750,00.

Betaling kan ske til et af de p-selskaber, der er nævnt på skiltningen ved indkørslen til området – Easy Park, Parkman eller ParkPark.

Samtidigt er der oprettet fuldt parkeringsforbud langs kajen ved gavlen af pakhuset. Også her afkræves parkeringsafgift kr. 750,- ved ulovlig parkering.

Det er en kedelig situation, der nu er opstået, men på den anden side, aftaler er jo til for at overholdes af begge parter.

Se i øvrigt her det opslag, der er omdelt i postkasserne og ophængt på opslagstavlerne. Parkering NY

 
 

Nyt fra Varmemesteren

Her kommer snart nyt om ændringerne i forbindelse med overgangen til Bo-Vita/Bo-Vest

Lejerbo

Gå til Lejerbo

 

Lejerbo afd. 218, Strandgade 43, 1401 København K. Tlf: 32 95 17 75